У Києві через п'яного таксиста загинула 18-річна дівчина

 СЕГОДНЯ

Поліцейські затримали водія, який в нетверезому стані потрапив в смертельну ДТП.

В результаті автоподії на Бориспільському шосе загинула студентка – пасажир іномарки. За свідченнями "Драгера", чоловік, який керував транспортним засобом, був в стані алкогольного сп'яніння.

Дорожньо-транспортна подія сталася о 15:45. За попередніми даними, водій автомобіля "Mitsubishi L200", Їхав з Який Борисполя до Києва, по дорозі взяв попутників – хлопця і дівчину. На Бориспільському шосе чоловік не впорався з керуванням: сталося зіткнення з автомобілем "Hyundai" і наїзд на металевий відбійник, що розділяє транспортні потоки протилежних напрямків. В результаті 18-річна пасажирка загинула на місці події, інший пасажир – доправлений до лікарняного закладу з травмою голови.

Слідчо-оперативна група задокументувала ДТП. За свідченнями "Драгера", 34-річний чоловік, який керував позашляховиком, був в стані алкогольного сп'яніння – 1,3 проміле.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Працівники поліції призначили експертизи і проводять інші слідчі дії, за результатами яких встановлять всі обставини і причини смертельної ДТП.

Нагадаємо, в Києві сталася аварія, в якій загинули три особи. Дорожньо-транспортна подія сталася вночі в Дніпровському районі біля АЗС: "БМВ" в'їхав у відбійник, а потім авто відкинуло на припарковану вантажівку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення