У Києві через повідомлення про мінування перевіряють аеропорт, готель і суд

 СЕГОДНЯ

У Києві в п'ятницю, 27 вересня, – чергова хвиля мінувань. Як повідомляє прес-службі Шевченківського районного суду столиці, в зв'язку з НП судова установа поки що не працює.

"У зв'язку з повідомленням про замінування будівлі суду поки в Шевченківському районному суді Києва проводиться евакуація працівників та відвідувачів суду. Про відновлення роботи суду буде повідомлено додатково", – йдеться в повідомленні на Facebook.

Також перевіряється повідомлення про мінування аеропорту "Київ" імені І. Сікорського та готелю Hilton в центрі міста.

В кінці минулого тижня поліцейські два дні поспіль отримували анонімні повідомлення про масові замінування. 19 вересня довелося перевірити на наявність вибухівки понад півсотні об'єктів в Києві: це 11 дитсадків, 8 медустанов, 20 житлових будинків, 22 ТРЦ, мости і держустанови. Аналогічне повідомлення надійшло 20 вересня – і знову для перевірок довелося залучати кінологів, вибухотехніків, кіберполіцію, оскільки листи з погрозами надходили на електронну пошту. На щастя, небезпечних предметів не виявили, але, на жаль, не знайшли й "мінерів". Ще одна подібна подія сталася в Деснянському районі – тут по телефону замінували всю вулицю Бальзака. Зловмисника поліцейські вирахували.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення