У Києві через ревнощі чоловік напав з ножем на жінку

У Києві чоловік побив і завдав кілька ударів ножем своїй подрузі через ревнощі. На щастя, чоловіка вдалося затримати. Тепер ревнивцеві доведеться провести п'ять наступних років у в'язниці.

Чоловік, який напав на свою подругу чоловік родом з міста Суми. Про це повідомляє прес-служби поліції Києва.

Конфлікт між нападаючим і жінкою стався на грунті ревнощів. Ревнивець почав бити свою подругу, а коли жінка впала на підлогу, схопив зі столу ніж і кілька разів її вдарив. Постраждала спробувала чинити опір і в кінці вибігла з приміщення на вулицю, де попросила у перехожих викликати поліцію і швидку допомогу.

Прибулі на виклик поліцейські затримали чоловіка на гарячому. Згодом слідчі кваліфікували його дії за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Як встановили правоохоронці, зловмисник скоїв злочин, маючи непогашену судимість за аналогічне правопорушення.

Під час судового розгляду чоловік повністю визнав свою провину і розкаявся в своїх діях. Оскільки рецидив є обставиною, що обтяжує покарання, суд визнав нападника винним в скоєнні злочину і призначив йому п'ять років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення