У Києві через високий рівень терористичної загрози перекриють Хрещатик

 Depo

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко

"Ми воююча держава, у нас досить великий рівень терористичної загрози. Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав. Зокрема буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, будуть задіяні металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ", - зазначив він.

При цьому Крищенко додав, що Хрещатик планують перекрити зранку 15 листопада.

Як повідомлялося, сьогодні, 14 листопада, Національна поліція України та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв'язку із високою терористичною загрозою.

Нагадаємо, що українцям почали приходити перші "шок"-платежі.

Нардепам від коаліційних фракцій (БПП і Народний фронт) запропонували організувати зі спортсменів і співробітників приватних охоронних структур загони на зразок "тітушок", які допоможуть силовикам розігнати акції, якщо це буде потрібно.

Розвідці та СБУ доручили оприлюднення інформації про "російський слід" у майбутніх протестах. Також доручено опрацювати питання відключення ТБ і блокування інтернет-сайтів.

Якщо ці заходи не дадуть ефекту й акції протесту наберуть масштабного характеру з блокадою адмінбудівель, силовики отримають наказ на розгін акцій протесту та арешт їхніх керівників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення