У Києві чоловік через ревнощі вдарив свою подругу ножем

 СЕГОДНЯ

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Олени Теліги чоловік порізав ножем співмешканку, повідомляє ГУ НП Києва.

До приїзду поліцейських потерпілу госпіталізували в лікарню з важкими ножовими травмами. Неподалік від місця події співробітники поліції затримали 67-річного жителя Київської області, який пояснив свої дії ревнощами: він повернувся додому і застав свою подругу з іншим чоловіком.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального злочину. Санкція статті передбачає покарання - від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, в лютому в Дніпровському районі Києва сталася поножовщина. Як повідомила прес-служба столичної поліції, у будинку на вул. Празькій нетверезі матір і 19-річний син влаштували розбірки. Після словесної перепалки в хід пішли кулаки.

"Захищаючись від нападок сина, 39-річна жінка схопила ніж і вдарила хлопця в груди. Пораненого госпіталізували, а жінці доведеться відповідати за свій вчинок", - розповіли столичні поліцейські.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення