У Києві чоловік до смерті заґвалтував жінку

Столичні правоохоронці затримали 51-річного чоловіка за зґвалтування місцевої мешканки. Потерпіла отримала численні тілесні ушкодження, від яких згодом померла у лікарні, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Зґвалтування сталось в Оболонському районі. Лікарі сповістили поліцію про те, що з вулиці Пуща-Водицької вони госпіталізували жінку з тілесними ушкодженнями та підозрою на зґвалтування.

"Правоохоронці встановили, що напередодні порушник запросив 53-річну знайому до себе до дому, де вони разом вживали спиртні напої. У подальшому чоловік став залицятись до гості, а коли жінка почала чинити опір - декілька раз вдарив її по голові та зґвалтував. Після скоєного потерпіла дісталася домівки, де її у важкому стані виявила сусідка та викликала лікарів. Киянку у вкрай тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу, проте отримані тілесні ушкодження виявились несумісні з життям і жінка згодом померла", - розповіли у поліції.

У Київській міській прокуратурі уточнили, що через отримані травми жінка не могла самостійно пересуватися. Її зґвалтували 16 вересня, а вже 19 вересня потерпіла померла у лікарні.

Зловмисником виявився раніше не судимий уродженець Миколаївської області, 1972 року народження.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 152 Кримінального кодексу України – зґвалтування, що спричинило тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення