У Києві чоловік кинув камінь у вікно тролейбуса і поранив жінку (фото)

У Києві чоловік кинув камінь у вікно тролейбуса і поранив жінку, поліція його затримала. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Зокрема, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Луговій пасажири затримали хулігана, який пошкодив громадський транспорт та поранив пасажирку. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та швидка допомога.

"Потерпілій жінці лікарі надали першу медичну допомогу та госпіталізували із забійною раною голови. Правоохоронці встановили, що правопорушник не зміг потрапити у салон тролейбуса та вирішив проїхатись на драбині ззовні. Водій транспортного засобу зупинився та зробив зауваження чоловіку, після чого той кинув у вікно камінь, розбив його та влучив жінці у голову", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали 29-річного зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції фігуранту оголосили про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення