У Києві чоловік кинув у замкненому Jaguar дворічного сина (відео)

Після того як в столиці жінка залишила дитину в замкнутій машині, а сама пішла на ринок, схожа НП сталася з чоловіком. Горе-батько залишив дворічну дитину в замкненому автомобілі Jaguar на Подолі і пішов на дві години. Про це повідомляється в паблік "Київ Оперативний".

"Перебуваючи в ресторані на Подолі, наша сім'я стала свідками надзвичайної події. Поблизу с закладом були припарковані автомобілі. В одному з авто неодноразово спрацьовувала сигналізація... Це був Jaguar, на який відразу звернули увагу як працівники, так і багато хто з відвідувачів. Вийшовши на вулицю, ми побачили в автомобілі маленьку дитину, що плакала – хлопчика років двох. Він невгамовно плакав", - йдеться в повідомленні паблік зі слів очевидців.

За даними свідків НП, машина була замкнута і нікого з дорослих поруч з дитиною не було. При цьому автомобіль був припаркований більше години, до нього почали підходити люди і відволікати дитину, щоб її заспокоїти. На місце прибула поліція і медики.

"Довелося розбити скло. Звільнивши дитину з автомобіля, працівники швидкої допомоги оглянули дитину – хлопчик здоровий, все добре. Незабаром прийшов і сам батько... Як пояснив працівникам поліції, він виходив в аптеку за ліками, бо дитина хворіла. Вірити його словам складно, оскільки сумарно він залишив дитину більш ніж на дві години", – уточнюється в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення