У Києві чоловік напав на патрульних, зірвавши з одного з них кобуру з табельною зброєю

 Канал 112

У Києві неадекватний чоловік напав на патрульних поліцейських, зірвавши з одного з них кобуру з табельною зброєю. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Facebook.

Приблизно о 3-й годині ночі на вул. Закревського патрульні оформляли адміністративні матеріали на водія-порушника і зупинили автомобіль Skoda Felicia, щоб запропонувати водієві бути понятим при перевірці порушника на стан сп'яніння.

З автомобіля Skoda Felicia вийшов пасажир з ознаками алкогольного сп'яніння і накинувся на патрульних з кулаками. Він вигукував нецензурні слова, погрожував поліцейським звільненням і проблемами в майбутньому і не звертав уваги на попередження.

Після цього чоловік напав на одного з поліцейських, в іншого зірвав кобуру з табельною вогнепальною зброєю, перед тим відірвавши номерний знак патрульного авто Toyota Prius.

Патрульним довелося застосувати прийоми рукопашного бою та затримати бешкетника. Після цього він заспокоївся і поскаржився на погане самопочуття. Чоловіка госпіталізували у лікарню швидкої медичної допомоги, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу Деснянського відділення поліції.

У діях 25-річного правопорушника вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) та ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК. Надалі їм будуть займатися слідчі.

Раніше в Маріуполі психічно хворий чоловік напав на поліцейського на блокпосту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення