У Києві чоловік отримав ножем у спину за зауваження

 СЕГОДНЯ

У столиці в Оболонському районі сталася серйозна подія. Як повідомляють у поліції Києва, 56-річний житель зробив зауваження компанії, яка розпивала у дворі житлового будинку спиртне і ледь не поплатився життям.

"Киянин попросив відпочиваючих не смітити і вести себе пристойно. Між ними виник словесний конфлікт, в ході якого один чоловік з компанії на деякий час відійшов. Незабаром він повернувся з ножем і кілька разів ударив ним жителя в спину. Свідки події відразу викликали поліцію і лікарів. Постраждалого госпіталізували", – повідомили в ГУ НП Києва.

За даними правоохоронців, зловмисник після інциденту зник, але вже через кілька годин його вирахували і затримали. Це 54-річний киянин, який раніше вже мав проблеми з законом.

"Знаряддя злочину – ніж – вилучили і разом з іншими речовими доказами і направили на експертизу", – розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років в'язниці. Життю потерпілого зараз нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення