У Києві чоловік під час бійки зарізав брата

 СЕГОДНЯ

Поліція Києва затримала чоловіка, який під час бійки вбив брата.

Як повідомили в ГУ НП в столиці, на лінію "102" надійшло повідомлення про бійку в квартирі будинку Солом'янського району столиці. На місце прибули медики та слідчо-оперативна група, яких зустріла господиня квартири.

Жінка розповіла правоохоронцям, що разом з 40-річним сином знаходилася вдома, коли повернувся старший. 45-річний чоловік почав лаятися, а потім підбіг до брата і почав його бити ногами по голові. Молодший спробував сховатися на кухні, а потім схопив ніж і кілька разів ударив ним старшого родича. Чоловік знепритомнів, тому мати викликала "швидку" і поліцію.

Постраждалого доправили до лікарні, де він згодом помер. З місця події правоохоронці вилучили змиви речовини бурого кольору і кухонний ніж.

40-річний чоловік зізнався у скоєному і розповів поліцейським, що старший брат часто бив його без причини. Киянина затримали і доставили в управління поліції.

Слідчі Солом'янського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення