У Києві чоловік побив і спустив зі сходинок незнайому жінку

У столиці судитимуть уродженця Донеччини за побиття киянки. Чоловік агресивно відреагував на те, що під час конфлікту із ним потерпіла фіксувала все на відео. За скоєне фігуранту загрожує до двох років обмеження волі, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Восени минулого року до поліції Києва звернулася мешканка Голосіївського району та повідомила, що її побив невідомий. На виклик виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Як встановили поліцейські, у під’їзді будинку за місцем проживання у 42-річної киянки виник конфлікт з незнайомим чоловіком. Останній агресивно себе поводив та ображав її, на що жінка почала відеозапис того, що відбувається. Це зловмисника не зупинило, він вдарив потерпілу по голові, взяв за волосся, штовхнув зі сходинок і пішов. Після скоєного фігурант ще двічі повертався на місце події та бив потерпілу", - йдеться у повідомленні.

Згідно з висновком судово-медичного експерта, у потерпілої травми носа та ушкодження ока.

Поліцейські встановили зловмисника та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) Кримінального кодексу України. У минулому 42-річний зловмисник неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів.

Інспектори відділу дізнання Голосіївського управління поліції завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду для розгляду справи по суті та обрання фігуранту покарання. За скоєне зловмиснику загрожує до двох років обмеження волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення