У Києві чоловік познущався над своєю матір'ю та 11-річною донькою

Столичні поліцейські попередили вчинення домашнього насильства щодо жінки та неповнолітньої дівчинки. Кривдник погрожував фізичною розправою своїй матері та рідній 11-річній доньці. Поліцейські склали на чоловіка адміністративні протоколи, а жінку з малолітньою дитиною влаштували до кризової кімнати. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Виклик про домашнє насильство на вулиці Каштановій надійшов на "102" від 66-річної потерпілої. Жінка пояснила, що змушена була з 11-річною онукою піти з дому через погрозу фізичним насильством.

"Жінка пояснила, що її 46-річний син ображає, кричить, кидається у бійку та погрожує зброєю. Зайшовши до помешкання, кривдник поводив себе агресивно та провокував конфлікт. Ми вгамували дебошира, одягли на нього кайданки та вилучили зареєстровану зброю, а дозвіл на неї співробітники сектору дозвільної системи анулювали. Жінку з малолітньою влаштували до кризової кімнати", - розповів старший інспектор сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції Анатолій Луценко.

На кривдника склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – домашнє насильство, та ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення – злісна непокора вимозі поліцейського.

Зараз сім’я перебуває на обліку сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції, також про дану ситуацію повідомлено службу у справах дітей та сім’ї Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.

"Правоохоронці вкотре закликають не замовчувати домашнє насильство, а негайно звергатись за допомогою", - наголосили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення