У Києві чоловік розніс авто поліції і поранив копа (фото)

Мешканці будинку в Києві на вулиці Жилянській 18 червня вночі викликали поліцію через те, що нетверезий чоловік буянив, нецензурно висловлювався і заважав відпочинку. Про це повідомляє прес-служба правоохоронців.

Автопатруль виїхав на місце, де виявив 37-річного місцевого жителя з ознаками алкогольного сп'яніння. Поява патрульних його не заспокоїла, він продовжував голосно нецензурно лаятися, погрожував заявникам фізичною розправою, намагався затіяти бійку.

Також охоронці будинку виявили, що ця людина пошкодила ворота.

Патрульним довелося затримати громадянина і закувати його в наручники. Під час опитування мешканців будинку, затриманого помістили в службовий автомобіль з метою в подальшому доставити у відділення поліції. Через кілька хвилин затриманий почав бити ногами у двері службового авто.

Один з інспекторів намагався відчинити дверцята для збереження автомобіля, саме в цей час затриманий розбив пасажирське скло. В результаті цього лейтенант поліції отримав травму осколками скла.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин і надання правової кваліфікації дій затриманого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення