У Києві чоловік розправився із товаришем, який заборгував йому гроші

У столиці конфлікт через борг між двома чоловіками обернувся ножовим пораненням, правоохоронці затримали порушника. Про випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Симона Петлюри знаходиться чоловік з ножовим пораненням. Виявилось, що напередодні інциденту двоє знайомих розпивали алкоголь та згодом між ними виникла сварка.

"Один із них згадав, що товариш винен йому гроші. Між ними виник конфлікт, а потім зловмисник схопив ніж та вдарив ним опонента у груди. Потерпілого госпіталізували у лікарню, де прооперували. 44-річного місцевого мешканця ми затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділку поліції", - розповів начальник відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення