У Києві чоловік стріляв з вікна по перехожих (фото)

У Солом'янському районі Києва місцевий житель влаштував стрілянину з вікна по перехожих. Щоб зупинити зловмисника, копам довелося вибивати двері. Про це в понеділок, 20 квітня, повідомляє прес-служба поліції Києва.

"У Солом'янське управління поліції звернулася жителька столиці і повідомила про те, що на вулиці Академіка Стражеска чути постріли. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група районного управління поліції для встановлення обставин події", - повідомили в поліції.

Прибувши на місце, правоохоронці з'ясували, що з вікна третього поверху стріляв чоловік, який проживає в одній із квартир будинку. Оскільки добровільно впускати до приміщення поліцейських він відмовився, правоохоронці викликали на підмогу співробітників полку поліції особливого призначення №1, за допомогою яких увійшли в квартиру. Під час проведення обшуку копи виявили предмет, схожий на травматичний пістолет, повідомили правоохоронці.

"Щоб приховати свою причетність до події, правопорушник закопав зброю у вазон із рослинами. Надалі пістолет, а також три стріляні гільзи з-під гумових куль, які знайшли біля під'їзду будинку, експерти вилучили і направили на проведення балістичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали. Це місцевий житель 1979 року народження, раніше відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Відзначається, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про хуліганство (ч. 4 ст. 296) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до семи років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення