У Києві чоловік тримав у неволі співмешканку, бив і катував паяльником (фото)

Через ревнощі 30-річний киянин три доби тримав жінку у квартирі та бив її. Крім цього, лікарі виявили на тілі потерпілої опіки від застосування паяльника. Нині він перебуває під вартою. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Вчора на спецлінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлена 30-річна жінка з множинними травмами по всьому тілу. У такому стані медики її виявили у квартирі на вулиці Кубанської України", - йдеться у повідомленні.

Начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе повідомив, що співмешканець на ґрунті ревнощів до знайомого протягом трьох діб бив потерпілу та застосував до неї паяльник у власному помешканні на Лісовому масиві.

"Залучивши до розкриття тяжкого злочину аналітиків сектору кримінального аналізу, оперативники швидко вийшли на слід підозрюваного. Ми встановили, що після скоєного зловмисник одразу поїхав шукати собі адвоката. Медики, окрім побоїв, виявили на тілі жінки виявлено численні опіки", - розповів Мелікідзе.

З місця події поліцейські вилучили численні речові докази, а саме речі потерпілої та предмети, які можуть вказувати на причетність киянина до скоєння цього злочину. Наразі потерпіла перебуває у лікарні.

"Слідчим відділом Деснянського управління поліції у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, за процесуального погодження із Деснянською окружною прокуратурою фігуранту оголошено про підозру. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі", - додав полковник поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення