У Києві чоловік в маскарадному капелюсі з дощиком пограбував магазин (фото)

 СЕГОДНЯ

У Києві чоловік напав на магазин одягу. Погрожуючи продавщиці ножем, зловмисник викрав два светра і зник в невідомому напрямку.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що в магазині одягу чоловік з ножем напав на реалізатора і забрав товар. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі поліції і слідчо-оперативна група.

Заявниця розповіла, що на момент пограбування, крім неї, в приміщенні нікого не було. Зловмисник погрожував кухонним ножем і забрав з прилавка два спортивних светра.

За словами дівчини-продавця, чоловік був з ознаками сильного алкогольного сп'яніння, а на голові у нього була маскарадний капелюх, прикрашений білим дощиком.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Зробивши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що підозрюваний втік зі столиці і ховається в місті Новоград-Волинський.

За допомогою колег з Житомирської області, працівники сектору карного розшуку 1-го відділу Оболонського управління поліції затримали зловмисника на центральній вулиці міста.

Ним виявився 37-річний уродженець Донецької області, який неодноразово відбував покарання за майнові злочини.

Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що планував заволодіти грошима з каси і мобільним телефоном продавця, але злякався того, що жінка натиснула тривожну кнопку і почала кликати на допомогу.

Зараз правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення