У столиці чоловік вбив знайомого заради банківської картки (відео)

У столиці киянин вбив знайомого заради 17 тисяч гривень. Підозрюваного у вбивстві затримали. Про це повідомляє 16 липня відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що в покинутій будівлі у Серпуховському провулку виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті. Після того, як поліцейські провели першочергові слідчі та оперативні дії, було з'ясовано, що до злочину причетний 45-річний киянин.

"Було встановлено місцезнаходження зловмисника. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік пояснив, що з метою наживи кілька разів вдарив знайомого по голові, відібрав його банківську картку і зняв з неї 17 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення