У Києві чоловік вдарив ножем брата

До Голосіївського управління поліції звернувся чоловік, який повідомив, що на вулиці Вітавській його вдарили ножем. На виклик виїхала слідчо-оперативна група та лікарі. Про це повідомляє поліція Києва

Прибувши на адресу, правоохоронці встановили, що потерпілий та кривдник - рідні брати, які живуть разом. При розпиванні спиртних напоїв між ними виник словесний конфлікт. Коли потерпілий ліг на ліжко, зловмисник у цей момент узяв кухонний ніж, вдарив брата у живіт та пішов з дому.

Потерпілого госпіталізували. Згідно із медичною довідкою, у чоловіка проникаюча рана черевної порожнини. Зі слів лікарів, його життю нічого не загрожує.

Слідчі вилучили кухонний ніж та інші речові докази для направлення їх на експертизи. При відпрацюванні прилеглої території оперативники Голосіївського управління спільно із співробітниками патрульної поліції розшукали 57-річного зловмисника. Чоловіка затримали. Раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Запобіжний захід правопорушнику буде обрано судом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення