У Києві чоловік вдарив ножем у груди товариша, він помер у лікарні

У Києві чоловік під час сварки наніс товаришу ножове поранення, від якого той помер у лікарні. Поліцію про злочин сповістили лікарі швидкої. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Потерпілий отримав тяжке поранення під час з’ясування стосунків зі знайомим, з яким розпивав спиртні напої. У розпалі сварки зловмисник вдарив ножем товариша у груди. Медики госпіталізували 36-річного потерпілого, який від отриманих травм помер у лікарні. Поліцейські затримали нападника на місці вчинення злочину в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж. Зловмисником виявився уродженець Луганщини, 1977 року народження", - повідомили у поліції.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу, під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури м. Києва, повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення