У Києві чоловік викрав дитячий візок, аби подарувати знайомій (фото)

Дільничні офіцери поліції затримали чоловіка, який у столиці викрав дитячий візок для подарунку знайомій. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції Києва звернувся місцевий мешканець із повідомленням про крадіжку дитячого візка на вулиці Гната Юри. Правоохоронці переглянули відео з камер спостереження, які зафіксували момент крадіжки. Дільничні офіцери поліції відразу встановили особу зловмисника, адже той неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських. У ході бесіди чоловік розповів, що викрав візок для своєї знайомої.

"За місцем проживання жінки правоохоронці провели невідкладний обшук, в ході якого виявили викрадене майно. Також слідчі вилучили з помешкання 36 пакунків, ймовірно, з канабісом та солями "PVP". Наркотичні речовини направили для проведення відповідних експертиз", - йдеться у повідомленні.

Раніше судимого за аналогічні злочини киянина, 1993 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Окрім того, слідчими розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування встановлюється особа, яка причетна до даного злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення