У Києві чоловік вистрибнув з вікна п'ятого поверху, рятуючись від пожежі (фото)

5 грудня, під час пожежі в багатоповерховому будинку в Солом'янському районі Києва житель квартири на п'ятому поверсі вистрибнув з вікна, не дочекавшись рятувальників. Про це повідомляє у Facebook "Київ Оперативний".

Повідомляється, що пожежа в житловому будинку на проспекті Відрадному сталася близько 12 години дня. Загорілася одна з квартир на першому поверсі. Її 62-річний власник вибіг на вулицю, загоряння супроводжувалося сильним задимленням, евакуації потребували жителі інших квартир.

Коли на місце події прибули пожежники, виявилося, що один з мешканців квартири на 5 поверсі не дочекався приїзду рятувальників і вистрибнув з вікна. На щастя, все обійшлося тільки переломом ноги, 32-річного чоловіка, який, за попередньою інформацією, перебував в стані наркотичного сп'яніння, госпіталізували в лікарню швидкої допомоги.

Під час гасіння пожежі 5 осіб було евакуйовано з будинку за допомогою пожежної автодрабини, ще 25 осіб були виведені на безпечну відстань по сходовій клітці. В результаті пожежі 2 жінки, 1940 і в 1949 років народження, з отруєнням продуктами горіння були оглянуті медиками на місці, від подальшої госпіталізації вони відмовилися.

Квартира, яка була осередком загоряння, згоріла повністю, в загальному коридорі закопчені стіни та стеля з 1 по 5 поверхи. Причина пожежі встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення