У Києві чоловік влаштував погром у магазині одягу

 СЕГОДНЯ

У Києві затримали чоловіка, який пошкодив в одному з магазинів майно і побив співробітника. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіцїі в столиці.

"На 102 надійшов виклик про те, що в магазині одягу на Оболонському проспекті відвідувач влаштував бійку з охоронцями. Співробітники магазину розповіли, що правопорушник спочатку зайшов в торговий зал і почав розглядати полички з парфумами. Після того, як він взяв один флакон і розпакував його, продавець магазину зробила зауваження. Однак чоловік не відреагував, а взяв ще одну упаковку, поклав її в сумку і попрямував до виходу", - йдеться у повідомленні.

В цей час спрацювала сигналізація на фільтраційних рамках. На питання охоронця, чи є при ньому неоплачений товар, чоловік почав агресивно вести себе, лаятися і погрожувати. В результаті він ударив охоронця в обличчя, а потім почав ламати приміщення примірочних, розбив скло і освітлення.

"Вгамувати чоловіка змогли тільки правоохоронці, які прибули на виклик. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний киянин, який неодноразово був судимий за крадіжки", - уточнили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення