У Києві чоловік з 4-місячною дитиною на руках перерізав горло таксисту

У Києві за три дні знайшли вбивцю, який перерізав горло хлопцю і викинув стікати кров'ю на узбіччі дороги. Злочинцем виявився громадянин Молдавської Республіки, який спланував напад на таксиста разом зі своєю співмешканкою. Про це повідомляє Інформатор

Згідно з інформацією, яку надав голова Нацполіціі Києва Андрій Крищенко, сім'я проживала недалеко від місця злочину на Окружній. Чоловік 34 років зі співмешканкою 25-ти років - громадяни Молдови, знаходяться в Україні нелегально. У них 4-місячна дитина.

За словами Крищенко, сім'я зловила випадкову машину, Toyota Corolla 2017 року випуску. Водієві було завдано один удар, але судячи по слідах в машині спроб було кілька. Після чого пораненого водія викинули з автомобіля, де він помер від крововтрати. Під час вбивства 4-місячна дитина знаходився в автомобілі на руках у матері. Зараз пара затримана. Дитина знаходиться в лікарні.

Убитий був водій таксі. Хлопець 1997 року народження. Житель Вінницької області. Вранці в поліцію звернулися представники служби таксі і повідомили, що пропав таксист і машина. Завдяки трекеру машину вдалося знайти. Сліди крові в автомобілі були замазані, проводяться експертизи. Знаряддям вбивства став кухонний ніж, який зловмисник взяв з собою з дому. У таксиста забрали 70 гривень та два телефони. Також встановили, що злочинці намагалися скористатися банківськими картами убитого.

Зараз порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 - умисне вбивство. Громадянину Молдови загрожує довічне ув'язнення.

Слідчо-оперативну групу, Коротя розкрила справу, заохочуватимуть нагородами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення