У Києві чоловік забив до смерті сусіда, а поліцейським вигадав вбивчу казочку "про бойлер" (відео)

В Оболонському районі столиці чоловік вбив сусіда. Під час застілля чоловік накинувся на господаря квартири та завдав йому удари в голову та шию, внаслідок чого потерпілий помер. Нападник намагався ввести слідство в оману, вигадавши версію події. Про це повідомили у Відділі комунікаці поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в квартирі на вулиці Героїв Дніпра він виявив мертвим свого знайомого. Прибувши, правоохоронці опитали заявника, який розповів, що напередодні вони бачились, обговорювали встановлення бойлера та домовились про зустріч, однак наступного дня він нібито не додзвонився до сусіда, після чого виявив його мертвим у квартирі.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили, що до злочину причетний 44-річний сусід потерпілого, який і є заявником. Ми з’ясували, що розпиваючи алкогольні напої між ними виникла сварка, фігурант накинувся на господаря оселі та завдав йому удари в голову. Далі нападник пішов додому, а вранці зателефонував до поліції та вигадав версію події, аби відвести від себе підозру", - розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення