У Києві чоловік задушив жінку, з якою познайомився в інтернеті

 Канал 112

У Києві уродженець Російської Федерації задушив жінку, з якою познайомився у мережі інтернет. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Повідомлення про мертву жінку зі слідами удушення в квартирі на проспекті Перемоги надійшло до чергової частини столичної поліції близько 16:30. За попереднім висновок судово-медичного експерта, причиною смерті стала механічна асфіксія.

"Зі слів хазяйки квартири, 29-річна уродженка Київської області знімала помешкання щодобово протягом останнього року і завжди вчасно платила. Цього дня гроші не надійшли на рахунок киянки - і вона зателефонувала квартирантці, однак жінка не вийшла на зв'язок", - розповіли у поліції.

Було встановлено, вночі до жінки мав прийти гість, а згодом його затримали за місцем мешкання на іншому кінці міста. Це - уродженець Російської Федерації, якому на час слідства, за підозрою у скоєнні у Київській області грабунку, суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Чоловік зізнався, що познайомився із жінкою в інтернеті, потім за домовленістю прийшов у гості.

"Але в них виник конфлікт, нова знайома образила його, він розізлився і задушив її", - підкреслили правоохоронці.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення