У Києві чоловік зайшов погрітися до лікарні і вкрав телевізор

 СЕГОДНЯ

У Києві чоловік вкрав телевізор з кабінету лікаря. Втекти правопорушнику завадили поліцейські, які прибули на виклик. Зараз чоловік перебуває під арештом.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні лікарні ховається злодій. За вказаною адресою терміново автопатрулі і прибули слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з'ясували, що зловмисника на першому поверсі лікарні помітив співробітник і почав кликати на допомогу. Злякавшись, невідомий кинув техніку на підлогу і побіг в сторону ліфта.

Поліцейські виявили правопорушника на восьмому поверсі медичного закладу. Чоловік зізнався у скоєному. Він розповів, що зайшов до лікарні погрітися. Згодом потрапив до кабінету, двері якого були відчинені, і викрав звідти телевізор.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився 51-річний уродженець Житомирської області, який раніше відбував покарання за аналогічний злочин.

За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 186 (Грабіж) України: Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до шести років тюремного ув'язнення.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення. Вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення