У Києві чоловік залишив трьох своїх маленьких дітей одних у замкненій квартирі

 СЕГОДНЯ

У Києві чоловік замкнув в квартирі трьох своїх малолітніх дітей, наймолодшій з яких півроку, і пішов у справах. Про це повідомляє прес-служба столичної патрульної поліції.

"Нещодавно в службу 102 надійшла інформація, що з квартири в будинку на вулиці Кадетський Гай з самого ранку чути дитячий плач і крики. Прибувши на місце події, інспектори встановили, що в цій квартирі проживає батько і троє дітей, яких він періодично залишає одних на тривалий час. Поспілкувавшись з дітьми через двері, інспектори дізналися, що їх батько пішов у справах і їм страшно одним перебувати в квартирі", - йдеться у повідомленні.

Патрульні спочатку зв'язалися з мамою дітей, яка заявила, що знаходиться за межами країни і всі питання щодо виховання дітей потрібно ставити їх батькові. Коли ж інспектори подзвонили батькові, він повідомив, що змінить свої плани і скоро повернеться додому.

"Коли чоловік відкрив двері і зайшов до квартири, на нього чекав безлад і троє дітей, що плачуть. Наймолодшій дитині всього шість місяців. У квартирі були відкриті крани води і включена електротехніка, якою гралися старші діти 2014 і 2015 років народження", - уточнили патрульні.

На місце події викликали співробітника ювенальної превенції, який задокументував факт неналежного виховання дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення