У Києві чоловік заманив у квартиру 7-річну сусідку: далі сталось страшне

У Києві перед судом постане чоловік за розбещення 7-річної дівчинки. Кривдник заманив малолітню до себе в квартиру, пообіцявши їй, що там вона зможе погратись із його собакою, однак в подальшому вчинив відносно дитини розпусні дії. Про випадок повідомили у поліції Києва.

"Інцидент стався в одній із багатоповерхівок Подільського району наприкінці травня. Правоохоронці з’ясували, що дівчинка на вулиці гралась з собакою, а коли господар тварини зібрався йти додому, то запросив дитину піти разом з ними. Як тільки малолітня опинилась у квартирі зловмисника, він вчинив відносно неї розпусні дії", - йдеться у повідомленні.

Співробітники ювенальної превенції оперативно затримали підозрюваного – ним виявився 27-річний уродженець Миколаївщини, котрий приїхав до Києва та оселився в одному будинку із потерпілою. Порушник нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство рідного брата.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – розпусні дії, вчинені відносно малолітньої особи. Судом фігуранту було обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріли кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду справи по суті. Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення