У Києві чоловік заради ювелірних виробів вдарив пенсіонерку ножем

 СЕГОДНЯ

У Дніпровському районі Києва поліцейські затримали зловмисника за розбійний напад на пенсіонерку: нападник поранив ножем бабусю і відібрав у неї ювелірні вироби. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"Близько опівночі на 72-річну киянку напав невідомий з ножем і, поранивши її, відібрав ювелірні прикраси. Після скоєного зловмисник зник. Очевидці одразу викликала поліцію і лікарів. Потерпіла описала нападника і згодом чоловіка, схожого за описом на зловмисника, затримали", – йдеться у повідомленні.

Злочинцем виявився 34-річний місцевий житель, який раніше був судимий за аналогічні злочини. У нападі на пенсіонерку він зізнався. Лікарі оглянули постраждалу: її поранення виявилися неглибокими, тому жінці надали необхідну медичну допомогу без госпіталізації.

Слідчі кваліфікували дії нападника як розбій, тому, відповідно до ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України, йому загрожує до семи років позбавлення волі. Зловмиснику вже повідомлено про підозру, суд обрав йому запобіжний захід на час слідства – утримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють причетність фігуранта до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення