У Києві чоловік зарізав гостя кухонним ножем через ревнощі до дружини (відео)

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який під час застілля вбив знайомого. Відомо, що конфлікт виник через ревнощі до цивільної дружини, аж раптом один з чоловіків встромив ножа у груди іншому. Поранений помер на місці. Про це повідомили у поліції міста.

Вбивство сталося у квартирі на бульварі Вацлава Гавела. До поліції повідомили медики, які виявили мертвого чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

"Працівники поліції з’ясували, що у помешканні власниця оселі з цивільним чоловіком та двома товаришами розпивали алкогольні напої. Згодом між співмешканцем та одним із знайомих виникла суперечка, під час якої чоловік вдарив 47–річного гостя кухонним ножем у груди", - йдеться у повідомленні.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Солом’янського району 1992 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки з проникненням у приміщення.

Слідчим Солом’янського управління поліції повідомлено правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення