У Києві чоловік зарізав молоду співмешканку

 СЕГОДНЯ

У Дніпровському районі Києва чоловік вдарив співмешканку ножем і втік. Від отриманих поранень жінка померла.

Близько першої години ночі до чергової частини надійшло повідомлення про ножове поранення в квартирі на вулиці Райдужна.

Правоохоронці, які терміново виїхали на виклик, не змогли відразу потрапити в приміщення, але почули, що там плачуть діти і кличуть маму. Патрульні поспілкувалися з хлопчиками, які були закриті в квартирі. Діти пояснили, що їх мама лежить в крові, а вони не можуть знайти ключі і відкрити двері. Тому на місце одразу викликали спеціальні служби та лікарів.

За допомогою рятувальників правоохоронці потрапили в квартиру, де виявили мертву 29-річну господиню з проникаючим колото-різаним ножовим пораненням спини, яка лежала на дивані.

Крім того, в будинку були її 2-річний і 11-річний сини. Діти розповіли, що маму вдарив її співмешканець і втік.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події та прилеглої території, поспілкувалися з сусідами і знайомими потерпілої. До відпрацювання також залучили кінолога зі службовим собакою. На вулиці біля будинку знайшли кухонний ніж зі слідами бурого кольору. Вилучені речові докази направили на експертне дослідження. Дітей помістили в притулок.

Поліцейські встановили, що останній місяць жінка проживала разом з 25-річним уродженцем Рівненщини. Правоохоронці почали оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка і його затримання.

Зрештою оперативники знайшли хлопця і доставили в Дніпровське управління поліції. Вирішується питання про його арешт. Проводяться слідчі дії.

Кримінальне провадження розпочали за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення