У Києві чоловік зарізав сина, він миттєво стік кров’ю (відео)

У Києві на проспекті Науки чоловік вбив власного сина. Чоловік наніс родичу удари ножем, від чого потерпілий помер. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Прибувши, патрульні виявили у квартирі господаря та тіло чоловіка з ножовими пораненнями. У подальшому слідчі з’ясували, що вночі батько та син розпивали алкогольні напої. Між ними стався словесний конфлікт, під час якого фігурант наніс потерпілому декілька ударів ножем. Від завданих ушкоджень 36-річний чоловік помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали раніше не судимого киянина, 1963 року народження, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж – вилучили та направили на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Наразі слідчі за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру та готують клопотання про обрання порушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення