У Києві чоловік зарізав співмешканку (фото, відео)

Під час конфлікту у столиці зловмисник вдарив жінку ножем у ногу. Потерпіла від отриманого поранення померла на місці. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це пише поліція Києва.

На спецлінію 102 від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у квартирі на проспекті Алішера Навої знаходиться жінка з ножовим пораненням. На виклик негайно прибула слідчо-оперативна група та лікарі.

Як розповів начальник слідчого відділення Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, на місці правоохоронці опитали свідків події та виявили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння:

«Ми встановили, що напередодні чоловік зі співмешканкою розпивав спиртні напої. Далі між ними виник словесний конфлікт, у результаті якого зловмисник взяв кухонний ніж і вдарив ним 53-річну жінку у ногу. Коли лікарі прибули за адресою, то констатували смерть потерпілої».

З місця події поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину та інші речові докази, які направили на експертне дослідження. 58-річного киянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України – це умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі», - додав Павло Шаламов.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення