У Києві чоловіка підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів за місце на столичному кладовищі

У Києві повідомлено про підозру чоловіку, який вимагав 10 тис. доларів хабаря за вплив на працівників комунального підприємства для одержання дозволу на поховання на кладовищі в Деснянському районі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 7 повідомлено про підозру чоловіку за фактом вимагання 10 тис. доларів США за вирішення питання про поховання померлої особи на напівзакритому кладовищі у Києві (ч. 3 ст. 369-2 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що підозрюваний пообіцяв громадянину, у якого померла родичка, вплинути через знайомих на працівників комунального підприємства, щоб отримати дозвіл на поховання на кладовищі в Деснянському районі Києва.

"Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України після одержання ним 10 тис. доларів США від заявника. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до вчиненні цього злочину", - додали у прокуратурі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення