У Києві чоловіка вдарили цеглиною по голові та відібрали 300 тисяч гривень (фото)

У Києві злодій вдарив чоловіка цеглиною по голові, відібрав 300 тисяч гривень та втік на авто. Йому повідомлено про підозру, наразі він знаходиться під вартою. Про це повідомляє місцева поліція.

Інцидент стався на вулиці Курчатова, що у Деснянському районі столиці. Зі слів заявника, до нього підійшов невідомий, вдарив твердим предметом по голові та заволодів барсеткою з грошима. Після цього зловмисник сів до автівки знайомого та втік. Для з’ясування усіх обставин події за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів слідчий Деснянського управління поліції Олександр Кокідько, для розшуку нападника по місту була введена спеціальна поліцейська операція:

«Переглянувши записи з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто», ми встановили транспортний засіб, на якому пересувався фігурант. Іномарку зупинили на Броварському проспекті. За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення № 1, ми затримали пасажира авто, у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 37-річний уродженець Львівщини».

Слідчі провели обшук автомобіля та вилучили цеглину, якою ймовірно вдарили потерпілого по голові. Крім того, поліцейські виявили та вилучили інші речові докази: викрадені гроші, документи та мобільні телефони, якими користувався нападник.

За вказаним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення