У Києві дівчина підрізала чоловіка, він на межі життя і смерті (фото)

У столичній багатоповерхівці на вулиці Наталії Ужвій жінка у розпалі сварки схопила кухонний ніж та вдарила ним чоловіка у груди. Після скоєного вона одразу викликала швидку допомогу. Поліцію про злочин сповістили медики, які учора госпіталізували чоловіка із ножовим пораненням. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

На місці події правоохоронці встановили, що в орендованій кімнаті проживає подружжя, яке ввечері вирішило влаштувати застілля. Згодом між чоловіком та дружиною виник конфлікт, оскільки потерпілий почав з’ясовувати відносини та сваритись через минуле. У ході конфлікту жінка кухонним ножем вдарила чоловіка у груди, після чого одразу звернулась за допомогою до медичних працівників.

"Наразі 28-річний киянин із проникаючим пораненням грудної клітини у важкому стані перебуває у лікарні, а 24-річну раніше не судиму місцеву мешканку поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомили у поліції.

За погодженням із Подільською окружною прокуратурою слідчі повідомили затриманій про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваній. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення