У Києві двоє чоловіків впритул розстріляли авто (фото, відео)

У Кременчуці поліція затримала двох чоловіків, які причетні до стрілянини у Дарницькому районі столиці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції на спецлінію 102 надійшла інформація про стрілянину на вулиці Дяченка. Заявник повідомив, що невідомі на іномарці здійснили декілька пострілів у Volkswagen та втекли. На місці події слідчо-оперативна група зафіксувала на автівці сліди від пострілів. У салоні іномарки та біля автомобіля поліцейські виявили кулі та гільзи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник відділення з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого відділу Дарницького управління поліції Сергій Божок, правоохоронці встановили місцезнаходження зловмисників та затримали їх:

"Під час вивчення відеозаписів системи спостереження «Безпечне місто» оперативники встановили маршрут руху автомобіля Skoda, яким пересувалися підозрювані. У місті Кременчук бійці спецпідрозділу "КОРД" затримали 27-річного місцевого мешканця та 45-річного жителя Дніпропетровщини. Під час першочергових слідчих дій поліцейські вилучили автоматичну зброю, яку з іншими речовими доказами направлено на проведення відповідних експертиз. Мотиви свого вчинку зловмисники не пояснили".

Слідчі Дарницького управління поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

"За процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури чоловікам оголошено про підозру у вчинені злочину, перевіряють їх причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень. На час досудового розслідування затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - додав Сергій Божок.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення