У Києві двоє дебоширів напали на копа

 СЕГОДНЯ

У Києві двоє молодих людей напали на поліцейського, який прибув на виклик про порушення тиші в Деснянському районі. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"Вчора близько третьої години ночі до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про порушення тиші. Після прибуття правоохоронці встановили, що у дворі на вулиці Шолом-Алейхема молоді люди напідпитку нецензурно лаються і поводяться агресивно. Спроба патрульних заспокоїти дебоширів завершилася тим, що двоє чоловіків з кулаками накинулися на поліцейського, і напарниця патрульного застосувала сльозогінний газ", – йдеться у повідомленні.

Другий екіпаж поліцейських прибув на допомогу, затримав і доставив зловмисників до територіального управління поліції для з'ясування всіх обставин події. Двох 27-річних уродженців Сумської та Житомирської областей затримали. Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п'яти років позбавлення волі. Слідчі вийшли з клопотанням до суду про обрання правопорушників запобіжного заходу – тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення