У Києві двоє злодіїв намагалися зламати платіжний термінал

 СЕГОДНЯ

У Києві двоє чоловіків намагалися викрасти гроші з платіжного терміналу, зламавши захисну кришку за допомогою лома і відмичок. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"У поліцію надійшло повідомлення про спробу крадіжки грошей із платіжного терміналу на Харківському шосе. На виклик негайно прибув наряд поліції охорони і затримав двох невідомих, причетних до злочину. Поліцейські з'ясували, що зловмисники приїхали на автомобілі і намагалися вкрасти гроші з платіжного терміналу, попередньо зламавши захисну кришку за допомогою спеціального інструменту", – йдеться в повідомленні.

Затримані – кияни, 1983 і 1986 років народження, які раніше скоювали аналогічні злочини. Їх затримали. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 в. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 265 тисяч гривень. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення