У Києві екс-співробітника прокуратури збував наркотики

У Києві співробітники прокуратури спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції затримали двох торговців психотропними речовинами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці.

Одним із затриманих виявився екс-працівник прокуратури, звільнений у 2014 році через вживання наркотиків.

Уточнюється, що під час затримання у одного із зловмисників вилучили 114 таблеток МДМА, у другого - 154 таблетки. Крім того, під час обшуку в гаражі, в якому був затриманий один із зловмисників, було виявлено інші наркотичні речовини, а також зброю.

"Правоохоронці виявили 2 гранати РГД-5, 2 пістолети, 120 гр амфетаміна та розфасований у 8 пакетів наркотичний засіб канабіс. А за місцем проживання іншого фігуранта – пігулки з логотипом Ауді, поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, електроні ваги та 12 стреч-пакетів для розфасовки наркотичних та психотропних речовин", - повідомляє прокуратура

В рамках слідства було встановлено, що окрім зберігання психотропних речовин зловмисники займалися їх збутом. Для зв'язку з покупцями вони використовували месенджери WhatsApp і Telegram.

На даний момент обом оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення