У Києві фура розчавила легковик з водієм (фото, відео)

На Наддніпрянському шосе Києва ввечері в суботу, 28 грудня, фура TATA знесла відбійник, вилетіла на зустрічну смугу і перекинулася на Mazda. Водій легковика загинув у зім'ятому авто, повідомляє Інформатор.

ДТП сталася близько 19:50.

За словами очевидця, TATA їхала по шосе в бік центру і водій вирішив об'їхати перешкоду справа. Його стало зносити з дороги, фура збила відбійник і перекинулася на бік прямо на Mazda, яка рухалася у напрямку в бік Видубичів. Унаслідок аварії водія легкового автомобіля затиснуло в салоні, від отриманих травм він помер на місці.

Власника вантажної машини госпіталізували. Про його стан поки не повідомляється. Рятувальники деблокували тіло загиблого із салону, медики констатували смерть. Дві смуги руху перекрили, тому на Наддніпрянському шосе в бік Південного мосту утворилася серйозна пробка.

На місці працювали патрульні, співробітники ДСНС, медики та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються. Однією з причин можуть бути погіршення погодних умов і слизька дорога.

До слова, 29 і 30 грудня погода в столиці помітно погіршиться, а на дорогах буде ожеледиця. У місті оголосили перший рівень небезпеки, жовтий. Жителів просять бути обережними на дорогах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення