У Києві горе-мати покинула немовля біля метро, щоб не заважав пити алкоголь

 СЕГОДНЯ

У Києві жінка залишила дев'ятимісячну дитину біля метро "Вокзальна" і пішла пити. Малюка на сходинках помітили перехожі і віднесли до відділу поліції на станції "Київ-Пасажирський".

До поліції напередодні пізно ввечері звернулися небайдужі громадяни, які принесли дев'ятимісячного хлопчика. Перехожі розповіли, що на Вокзальній площі помітили жінку з дитиною в одній руці і пляшкою пива в інший. Вона вела себе неадекватно. Коли очевидці проходили повз входу до метро вдруге – побачили покинуту дитину.

Правоохоронці розшукали жінку за півтори години. Під час спілкування з нею виявилося, що дитина заважав 25-річній матері, яка приїхала з сином з Херсонської області, відпочивати і вживати алкогольні напої. Зараз вона спілкується зі слідчими і співробітниками ювенальної превенції. Хлопчиком займаються лікарі.

Інфомрацію про цю подію внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського управління поліції, вирішується питання про правову кваліфікацію події і залучення горе-матері до відповідальності. Всю інформацію поліцейські передали до служби у справах дітей для подальшого розгляду матеріалів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення