У Києві горе-матір залишила немовля на залізничному вокзалі (фото)

 МВС України

20 листопада працівники поліції виявили на площі Вокзальній у Києві 5-місячну дівчинку, яку матір залишила біля кіоску. Продавець торгової точки повідомила. що до неї близько 13:00 підійшла молода дівчина з дитячою коляскою. Під час спілкування незнайомка попросила приглянути за дитиною, а сама пішла нібито до відділення банку.Матір довгий час не поверталася, а через кілька годин надіслала своїй новій знайомій смс-повідомлення, із змісту якого стало зрозуміло, що жінка за дитиною не повернеться.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.Так, Солом’янським УП ГУНП України в м. Києві розшукується: Васильєва Юлія Володимирівна, 1993 року народження. Прикмети: середньої статури, зріст близько 165 см, темне волосся, зачіска каре, відсутній передній зуб. Була одягнена у довгу чорну куртку, білі чоботи.

Всім, хто має інформацію про місцеперебування Васильєвої Ю.В., просимо повідомити до Солом’янського УП. Адреса: просп. Повітрофлотський, 49, телефони: 275 -33-00 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення