У Києві госпіталізували жінку з підозрою на коронавірус

 Fakty.com.ua

13 березня близько 12.00 з Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 Подільського району Києва госпіталізували людину з підозрою на коронавірус.

Свідком інциденту став киянин Віталій, який прийшов до центру на прийом до сімейного лікаря.

Я піднявся на четвертий поверх, повернув в ліве крило. Там мене зупинила лікар в марлевій масці. Я спробував уточнити, що відбувається. На моє запитання вона відповіла, що там проводять провітрювання, – каже Віталій.

У тому крилі не було відвідувачів, лише самі лікарі, продовжує киянин.

Хвилини через дві я побачив, як два хлопця в жовтих комбінезонах виводять дівчину. Вона була в масці і, начебто, плакала, – доповнює Віталій.

За словами чоловіка, ще 15 хвилин відвідувачів не пускали. На поверсі були відкриті вікна, а співробітники мили підлогу з хлоркою.

Після того, як я підійшов до кабінету, я почув розмову лікарів. Вони говорили, що на прийом прийшла дівчина. Вона погано себе почувала і попросила прилягти на кушетку … Після огляду викликали лікарів в костюмах і відвезли її в Олександрівську лікарню, – ділиться Віталій.

В Олександрівській лікарні лікарі не йдуть на контакт і не коментують інформацію про надходження людини з підозрою на коронавірус, передає журналіст Факти ICTV. До лікарні звертаються люди, які просять перевірити їх на Covid-19.

При мені приїхала пара на своєму авто і попросила перевірити їх на коронавірус. Їх завели в приміщення, – уточнює кореспондент.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення