У Києві грабіжники катували і вбили підприємця: деталі злочину

 Апостроф

У Києві двоє злочинців проникли в квартиру підприємця і заради пограбування катували чоловіка до смерті.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Злочинці дізналися, що у підприємця в квартирі є цінні речі і гроші. Потім з метою наживи вони пробралися в житло, де схопили власника. Кілька годин зловмисники катували бізнесмена, а після цього забрали цінні речі і 30 тисяч гривень і зникли з місця злочину. Власник квартири помер від отриманих важких травм.

Як відзначили в прокуратурі, всі дії пари грабіжників координувала ще одна людина, яка на той момент вже перебувала у в'язниці. Сам злочин стався в жовтні 2018 року. Але перед тим, як скоїти вбивство в Києві, зловмисники скоїли аналогічний розбійний напад на лікаря-стоматолога в Черкаській області. Тоді вони теж жорстоко побили жертву, але потерпілий вижив. Грабіжники тоді заволоділи 20 тисячами гривень і вирушила до столиці.

Правоохоронці провели оперативні дії і затримали усіх трьох злочинців, які в підсумку стали перед судом. Їх провину довели, двоє отримали покарання у вигляді тюремного терміну на 14 років з конфіскацією всього майна. Координатора цих злочинів засудили на 9 років і 1 місяць позбавлення волі, також з конфіскацією всього майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення