У Києві грабіжники напали на приватний будинок, зв'язали підлітків і викрали сейф

 СЕГОДНЯ

У Києві зловмисники напали на приватний будинок. Грабіжники перелізли через паркан, зв'язали підлітків, забрали сейф і зникли. Ніхто з жителів не постраждав. Розслідується кримінальне провадження за фактом пограбування, скоєного в особливо великих розмірах або організованою групою.

Близько 23:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Бродівській злодії напали на приватний будинок, зв'язали дітей і викрали сейф.

За викликом терміново направили наряди патрульної поліції і слідчо-оперативні групи Голосіївського та головного управлінь поліції Києва.

На місці події в поліцію звернулася 45-річна господиня будинку: вона з чоловіком відпочивала на веранді, була голосно включена музика, її сини (14 і 20 років) в цей час були в своїх кімнатах на другому поверсі. Приблизно о 23:00 прибігли діти і розповіли, що в будинок зайшли четверо зловмисників у камуфляжній формі і балаклавах, зв'язали їх скотчем, вирвали з шафи на третьому поверсі сейф і зникли.

Працівники поліції оглянули місце скоєння злочину, біля паркану на вулиці виявили частину драбини, на камері відеоспостереження – носок. Крім цього, вилучили інші речові докази, які направили на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розшук і затримання правопорушників. Їм загрожує від восьми до тринадцяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення