У Києві інкасатор організував пограбування поштового відділення (фото, відео)

Столичні поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали близько 700 тисяч гривень з поштового відділення. Про це повідомляє поліція Києва.

У столичну поліцію звернулися представники юридичної фірми і повідомили про те, що на вулиці Маричанській в поштовому відділенні невідомі викрали велику суму, яка належить їхній установі. За адресою виїхали слідчі Голосіївського управління поліції, а оперативники вирахували і затримали зловмисників.

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків приїхали до відділення пошти на автомобілі, зайшли в приміщення і викрали звідти пакети з грошима, після чого зникли в невідомому напрямку.

"Організатор – працівник інкасаторської фірми. На роботі він дізнався про те, що через поштове відділення буде пересилатися велика сума грошей. Для того, щоб нею заволодіти, знайшов двох виконавців, які орендували автомобіль, приїхали за вказаною адресою і викрали посилку, в якій знаходилася готівка", – розповів начальник Голосіївського управління поліції Владислав Іщенко.

За фактом інциденту слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Одному з фігурантів повідомлено про підозру у вчиненні злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Готуються матеріали по оголошенню іншому виконавцю про підозру.

Зараз зусилля правоохоронців спрямовані на розшук і затримання організатора даного злочину. Спільникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення