У Києві керівник держбанку вкрала понад мільйон гривень

Прокуратура Києва повідомила про підозру керівнику одного з відділень державного банку, яка викрала понад млн гривень з фінустанови. Передає прес-служба прокуратури.

Повідомляється, що співробітниця банку, в змові з іншими невстановленими особами, заволоділа грошовими коштами клієнтів банку в сумі 356 тис. грн і грошовими коштами банку в розмірі 711 тис. грн.

"У жовтні 2018 управляюча територіального відділення банку забезпечила видачу платіжних банківських карт без фактичної присутності клієнтів банку, які є власниками зазначених карт. Далі вона без відома клієнтів здійснила переказ коштів з пенсійних рахунків на інші карткові рахунки. Надалі керуюча територіальним відділенням банку передала безпідставно видані платіжні картки іншим особам для забезпечення зняття готівки", - йдеться в повідомленні.

Співробітниці банку повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 та 4 ст. 190, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Як повідомили в прокуратурі, на даний момент вживаються заходи щодо взяття підозрюваної під варту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення